Kent u onze Sportmik al?

Wij laten u graag kennismaken met onze Sportmik.

Sportmik is een voedzaam en smaakvol brood, met 75% MINDER KOOLHYDRATEN dan een tarwebrood. Ook is de Sportmik rijk aan eiwitten en vezels. Dit resulteert in een betere spijsvertering en snellere aanmaak van aminozuren. Kortom: een mooi samenspel van gezond en lekker!

 

Wist u dat:

1. de Sportmik met een verlaagd koolhydraatgehalte past binnen verschillende diëten, zoals het Atkins dieet en het Dr. Frank dieet, welke een beperkte consumptie van koolhydraten voorschrijven?

 

2. de Sportmik vezelrijk is? Het bevat 8,7 gram vezels per 100 gram (bij een gemiddeld tarwebrood is dit 5 gram per 100 gram). Voedingsvezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking.

 

3. de Sportmik eiwitrijk is? Het bevat maar liefst 25,8 gram eiwitten per 100gram (bij een gemiddeld tarwebrood is dit 9,8 gram per 100 gram). Het brood past daarom perfect in een eiwitdieet (extra inname van eiwitten zorgt voor een eerder verzadigd gevoel).

 

4. het voedingscentrum adviseert om koolhydraat inname in balans te houden met die van vetten en eiwitten? Een teveel, maar ook een tekort aan koolhydraten dient voorkomen te worden.

 

5. probeer het en laat uw eigen smaak beslissen..... vind u het niet lekker dan krijgt u uw geld terug.